Jeg vil lige dele opskriften på denne lækre müsli knas med jer. Jeg lavede den forleden til min morgenmad, og tog egentlig bare ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene. Müslien er egentlig rimelig sund omend den indeholder en del fedt samt naturligt sukker. Men det har vores kroppe jo også godt af en gang i mellem. Så alt med måde 🙂

Min müsli er lavet på slum, så man vurderer bare hvor meget man selv vil have i af hver ting.

Du skal bruge grofthakkede mandler, solsikkekerner, hørfrø, havregryn (eller ruggryn) og lidt dansk honning.

Kom de hakkede mandler på en tør pande ved middel varme. Efter et par minutter tilsættes solsikkekerner,hørfrø og havregryn. Sørg for hele tiden at vende det rundt på panden så det ikke kommer til at smage brændt. Til slut hældes lidt honning hen over ingredienserne, således at det akkurat kan hænge sammen som én masse. Pas endelig på ikke at komme for meget honning på, så bliver det for sødt. Derefter tages müslien af panden, hvor det skal have lov at ligge 5 minutter og størkne og blive sprødt inden det serveres.

Servér det på skyr med hakkede dadler og friske jordbær.

Jeg spiste det til morgenmad, men det kan også sagtens bruges til en sund dessert. Det er virkelig lækkert og knasende.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...