Jeg har efterhånden lavet disse sunde pandekager en del gange. Jeg laver dem tit til morgenmad når jeg har fri, men de er også lækre som en snack, når man går sukkerkold på eftermiddagen. De smager næsten som kage og så er de super nemme og hurtige at lave, og de mætter oven i købet godt. Opskriften får I her:

2 små pandekager
1 æg
ca. 3/4 dl. havregryn

1 tsk. vanillesukker

Pynt
2 store spsk. græsk yoghurt eller skyr
10 hindbær eller andet lækkert frugt
4 mandler
en smule mørk chokolade (min. 70%)

evt. kanel

Bland det hele godt sammen med en gaffel i en skål. Kom lidt olie på en pande og skru op til middel varme. Når panden er varm nok kommes der to klatter ‘dej’ på panden og de steges 1-2 minutter på hver side. Hold øje med dem, da de hurtigt tager farve. Tag pandekagerne af varmen og top dem med græsk yoghurt eller skyr og friske bær, hakkede mandler og mørk chokolade.

Har I forresten husket at deltage i den lækre give away jeg har kørende? Den slutter på mandag. I kan finde den lige her, hvis I er interesserede 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...