De af jer der følger mig på Instagram har jo allerede fulgt lidt med i mine små hverdags snaps. Jeg tænkte jeg lige ville opsummere lidt med nogle af dem her inde på bloggen også. Det er jo sådan nogle momenter, som ikke normalt ryger på bloggen, men som alligevel lige bliver foreviget. Der sniger sig også en hel del mad-billeder ind imellem alle de andre billeder.

1. Jeg lavede forleden en stor portion müsli, så jeg havde til min morgenmad til nogle dage. Jeg er virkelig begejstret for min selvopfundne müsli. Den smager virkelig lækkert, og har den der crunchiness. Og denne gang dryssede jeg lidt revet mørk chokolade hen over blandingen efter jeg havde taget det af panden. Mums! I kan finde opskriften her. 2. Et billede fra i lørdags hvor den stod på bytur med søde piger. 3. weekend morgenmad med blødkogt æg, og skyr med friske jordbær og hjemmelavet müsli. Elsker at have god til at lave morgenmad. 4. Forrige weekend var jeg på sushi date med hende her. 5. Når den søde tand melder sig, og man intet usundt har i lejligheden haha (sidder i skrivende stund og skovler vanilleis indenbords). 6. Var for noget tid siden på et super spændende virksomhedsbesøg hos A-tex, som laver hangtags, labels, in store design mm. 7. Har netop fået indviet mine nye træningsbukser fra Forever21, til yoga i mandags. 8. Lækker og nærende morgenmad skal der til inden træning. Hindbær, skyr og kanel er nogle af favoritterne. 9. Endnu en gang lækker morgenmad med sunde og meget mættende pandekager. Opskriften ligger lige her.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

The above photos are some of my Instagram moments. You can follow me at @byjennip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...