interiør ønsker

Sponsoreret indlæg

Jeg må indrømme at jeg typisk er en af dem der ikke ved hvad de skal ønske sig til jul. Jeg har som regel 4-5 ønsker inkl. de klassiske gavekort. Jeg prøver derfor også at være bedre til at skrive ned, når jeg synes der er noget jeg mangler. Jeg har i indlægget her lavet en collage med ting der gerne måtte ligge under træet juleaften. Nogle ønsker mere realistiske end andre dog. Jeg har delt dem op i kategorier, hvilket gør det lidt lettere at komme på ønsker. På den måde tænker man ‘hvad mangler jeg til hjemmet, til garderoben, i toilettasken etc.

Interior

Metal kuffert // Jeg mangler lidt pænt opbevaring til hjemmet, og disse kufferter, som jeg fandt inde hos Trademax.dk, vil være pæne at have stående fremme

Vægreol // Faktisk har Trademax.dk en hel del fine ting til hjemmet, og denne lille reol til at hænge på væggen er ingen undtagelse. Jeg forestiller mig den hængende på badeværelset, til at opbevare toiletpapir, kurve med beauty produkter, håndklæder ol. Dog vil den også være super fin at have hængende over sofaen, som Trademax i øvrigt også har en hel del af (se udvalget her). Så ville jeg stille planter, lys og nips i den, eller hænge den i køkkenet med krydderier, viskestykker og grydelapper

Kurvesæt // Kurve som disse har været voldsomt populære det sidste års tid, og det har derfor vrimlet med inspiration på nettet. Jeg tror jeg vil bruge en til en stor plante og de to andre til opbevaring af mindre ting som fyrfadslys.

Fashion

Solbriller // Man kan aldrig få for mange solbriller. Jeg elsker i hvert fald at have et bredt udvalg af solbriller at kunne sætte mine forskellige outfits sammen med.

Kinz Kanaan ørestikker // Jeg ville blive meget glædeligt overrasket hvis disse fine ørestikker lå i en lille pakke under træet i år. De er smukke og er gode både til hverdag og finere lejligheder.

LV Petite Malle // At få denne taske fra Louis Vuitton, ville være en drøm. Også helt urealistisk, da den koster mere end 30.000 kr!!! Jeg er dog vild med fortolkningen af Louis Vuittons originale trunks fra 1800-tallet

Boots

Knæhøje støvler // Jeg er virkelig på udkig efter støvler denne sæson, og det kan vel ikke skade at ønske sig nogle. Disse knæhøje har en fin længde til både jeans, strømpebukser og bare ben.

Loeffler Randall støvler // Støvlerne her har den perfekte højde til hverdagsbrug. Jeg prøvede dem faktisk på til et lagersalg for et par uger siden, og efter lang tids overvejelse besluttede jeg ikke at købe dem, da de lige var et halvt nummer for store. Det har jeg lidt fortrudt efter – der var nemlig ret meget at spare ift. på webshoppen. $300 for at være helt nøjagtig.

Ankelstøvler med kitten-heel // Disse ankelstøvler vil være perfekte til årets julefrokoster, så de burde næsten komme mig i hænde inden jul. Er der noget I bare ikke kan undvære af ovenstående ting. Mine egne favoritter må klart være væghylden, LV-tasken og støvlerne med spænder.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...