Hunkemöller

1. &Other Stories strapless top // 2. L.O.C. liquid eye shadow // 3. Stine Goya heels // 4. Asos pants // 5. Hunkemöller night gown // 6. Lola James personalized necklace // 7. Balenciaga cardholder // 8. Hunkemöller bikini briefs and bra

Annonce for Hunkemöller

Er jeg den eneste der har haft totalt metallic på hjernen på det sidste? Lige siden jeg spottede Stine Goya stiletterne i januar udsalget, har de smukke metalliske farver spøgt i mit hoved. Det har fået mig til at sammensætte en hel collage med metallic items. Alt lige fra den smukke natkjole fra Hunkemöller til de lilla bukser fra Asos og den stropløse top fra &Other Stories. Armen jeg kunne jo sammensætte et helt Carrie Bradshaw outfit ud fra de items jeg har placeret ovenfor. Øjenskyggen fra L.O.C har jeg allerede, og den er så god til lige at markere kanten under og over øjnene. Og så bliver den siddende hele dagen!

Halskæden må siges at være et langt-ud-i-fremtiden drømmekøb. Jeg synes den er så fin og personlig. Det er sådan en jeg kunne finde på at forære mig selv, når jeg en dag har opnået noget stort, så som at lande et fedt job, færdiggøre min kandidat e.l. Er I også hoppet med på de metalliske farver eller synes I det er lige i overkanten? Så er den bordeaux bikini i hvert fald et godt sted at starte. Ja, Hunkemöller har i det hele taget et ret lækkert udvalg af bikinier. Gid jeg skulle sydpå snart, men jeg må vist tålmodigt vente til poolen i min bygning åbner i maj. Nå ja, den er jo heller ikke helt dårlig at have.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...