test af selvbrunere

Det kan være noget af en jungle at finde den perfekte selvbruner. Det har jeg især erfaret nu hvor jeg har testet hele 7 af slagsen. Om vinteren bliver jeg utroligt bleg, så jeg kan godt lide at jeg kan påføre mig selv lidt glød og lidt farve uden solens eller solariets skadende stråler. Om sommeren elsker jeg dog at ligge ude og nyde det gode vejr, selvfølgelig smurt godt ind i SPF, men det er altid rart med lidt fake tan til at hjælpe lidt på vej. Nedenfor deler jeg min test af selvbrunere, så I kan få en bedre ide om hvad der virker og hvad der ikke gør.

Dennis Knudsen Quick tan spray – 129,- for 150 ml. i Føtex og Bilka // Giver en naturlig glød til krop og ansigt

Fordele: Fordi det er en spray, får du en rimelig fin fordeling over hele kroppen, uden at få farvede hænder

Ulemper: Man skal tænke over hvor man står og påfører selvbruneren. Eftersom det er en spray, kan du godt forvente farve på badeforhæng, fliser eller hvor du står. Jeg plejer at påføre det nede i fitness centeret, så slipper jeg for at tænke mere på det haha.

Evolve Beauty Sunless glow bodylotion – 199,95,- for 250 ml. // giver en fin naturlig gradvis farve over en række påføringer.

Fordele: Denne selvbruner er 99% naturlig, og indeholder også en del økologiske ingredienser. Det ser jeg som et stort plus, når det er noget jeg kommer på kroppen.

Ulemper: Selvbruneren er lidt svær at smøre ud og den skal påføres ofte, for at opnå stærkere farve og bibeholde den.

Sunspa tan in a can chocolate – 179,95,- for 150 ml. // Denne spray tan minder på rigtig mange måder om den fra Dennis Knudsen. Denne er da nok også i sin tid blevet kendt på at Dennis Knudsen lagde navn til den, og det er også den selvbruner jeg selv har købt igen og igen over årene.

Fordele: Sprayen giver en lækker god brun farve. Fordi det er en spray, får du en rimelig fin fordeling over hele kroppen, uden at få farvede hænder

Ulemper: Eftersom det er en spray, skal man igen tænke over hvor man står og påfører selvbruneren. Den minder meget om den fra Dennis Knudsen, men ligger alligevel lige lidt højere i pris. Når sprayen er ved at være tom, ‘plet-sprøjter’ den, hvilket ikke giver et kønt resultat, så du får altså ikke helt udnyttet hver en dråbe i flasken.

Eco by Sonya Facetan water – 299,95,- for 100 ml. // Favoritten til ansigtet en selvbruner vand som giver en smuk naturlig farve til ansigt og hals. Skal påføres ca. hver anden dag for at vedligeholde farven.

Fordele: For mig er det et kæmpe plus at denne selvbruner udelukkende består af økologiske og naturlige ingredienser. Den naturlige farve, som den giver, gør virkelig underværker for ansigt og hals. Specielt om vinteren, får den mig til at se meget mere frisk ud. En selvbruner jeg helt sikkert har planer om at generhverve, når den er tom.

Ulemper: Den er helt klart i den dyre ende.

test af selvbrunere

Rituals of Karma self tanning lotion // Giver en let brun farve

Fordele: Denne er klart den af den af 7 selvbrunere som dufter bedst. Rigtig godt ovenikøbet. Og så er den kobberfarvede tube noget så fin.

Ulemper: Selvbruneren fra Rituals er ikke særlig drøj i brug – der er ikke til mere end en 7-9 gange i sådan en tube. For at opnå lidt tydeligere kulør, skal den påføres hver til hver anden dag, så det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Vita Liberata self tanning tinted lotion – 219,95,- for 100 ml. // Min personlige favorit Giver en solbrun farve med det samme

Fordele: Denne er klart den af de testede selvbrunere, som giver mest farve, dog stadig på en naturlig lækker måde

Ulemper: Selvbruneren kan være svær at fordele jævnt på kroppen. En god bodysrcub dagen forinden og en fugtgivende bodylotion mixet med selvbruneren giver den bedste fordeling, så du undgår brune plamager.

Matas selvbruner mousse – 79,95,- for 150 ml. // Giver en let brunlig nuance

Fordele: Prisen er god.

Ulemper: Dufter ikke specielt godt, og selvom mange selvbrunere har den ulempe, så er det bare ikke den rareste følelse at påføre noget fra top til tå, som ikke dufter særlig godt. Den er heller ikke super fugtgivende, så jeg foretrækker at påføre en bodylotion enten inden eller efter. Det hjælper også på duften.


Som I måske kan fornemme på det hele, så er det virkelig ikke let at finde den helt rigtige selvbruner. Jeg synes endnu ikke jeg har fundet den helt perfekte, selvom der er nogle gode bud imellem. Dog er der jo fordele og ulemper ved dem alle. Jeg elsker duften af selvbruneren fra Rituals, jeg elsker farven fra Sunspas tan in a can og jeg er også ganske begejstret for den økologiske tanning vand fra Eco by Sonya og den hurtigtvirkende selvbruner fra Vita Liberata. til gengæld kan du jo også få en helt ok selvbruner til 80 kr. så udbuddet er stort, og effekten af de forskellige selvbrunere er i bund og grund ikke mile vidt fra hinanden. Jeg håber du kunne bruge denne test af selvbrunere til noget, men hvis du har et helt andet mærke som favorit, så del det endelig i kommentar feltet. Jagten på den perfekte selvbruner er nemlig langt fra slut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...