juleønsker

1. JBL in-ear headpohnes // 2. Dior lip glow 004 Coral glow – peach // 3. Evolve Hyaluronic Serum // 4. MacBook Pro clear case // 5. Ecooking face mask // 6. Jysk Decoration Pillows // 7. Rebecca Minkoff phone case //  8. Evolve Hyaluronic Eye Complex // 9. PICO scrunchie // 10. How to make it happen by Maria Hatzistefanis //

Høretelefoner + iPhone covers er modtaget gratis fra MOBILCOVERS.DK

Med kun en uge til jul, tænkte jeg det var på tide at dele mine julegaveønsker med jer. Som I kan se, så har jeg allerede fået et par julegaver på forskud. Jeg har i noget tid overvejet de nye AirPods Pro og har da også været inde i Apple for at prøve dem, og selvom jeg var meget fristet til at købe dem, så var jeg altså bare ikke helt klar til at bruge 2500 kr på nye høretelefoner. Derfor prøver jeg mig nu med et par lidt mere økonomiske af slagsen fra JBL. Hvis du selv overvejer dem, så vær opmærksom på at de kommer med det runde stik, så hvis du har en nyere iPhone skal der bare lige en adapter på. Jeg har dog ikke kun bestilt gaver til mig selv. Jeg har nemlig også bestilt dette Ideal of Sweden iPhone case i gold marble som del af julegaven til min søster. Hvis I stadig mangler at købe julegaver her i sidste sekund, så gør MOBILCOVERS.DK det altså ret godt på leverings fronten. Mindre end et døgn gik der fra min ordre blev afsendt til den lå på adressen. Det er altså rart her i jule travlheden.

Noget der virkelig også står højt på listen, er Maria Hatzistefanis’ nye bog. Jeg slugte 1’eren råt og kan næsten ikke vente til 2’eren kommer. Det bliver jeg dog nok nødt til. Lige nu er den nemlig på pre-order og udkommer ikke før til maj. Min yndlings øjenserum og fugtmaske er selvfølgelig også på listen, og så ønsker jeg mig et case til min Macbook Pro. Jeg har lige købt ny computer, og jeg er så bange for at der skal ske noget med den (specielt taget i betragtning hvor klodset jeg er), så et helt klart case til den vil være ideelt for at undgå skræmmer og slag. Har I købt alle jeres julegaver endnu? Jeg mangler kun 3-4 stykker nu. Til gengæld tror jeg  kun jeg har omkring 12 jeg skal købe gaver til i år, hvilket må være det laveste antal for mig nogensinde. Det føles dog virkelig rart at det ikke har været et stressende gaveræs i år. Kender I det?


With only one week left for Christmas I thought it was about time that I shared my Christmas wishes with you guys. I have actually been wanting the new AirPods Pro for a while now but I still do think that they are a bit expensive so for now I’m going to try a more economical option with the JBL in-ear headphones. Maria Hatzistefanis’ new book is definitely also on the top of my list together with my trusty skincare favorites from Evolve and Ecooking. I recently bought a new Macbook so I have been thinking of getting a clear case for it. I do think it’s a bit pricey but it would be great to protect my laptop from scratches etc. I hope you guys got some inspo from my little collage. What are you guys wishing for this Christmas?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...