Scroll down for English version

Jeg har i december gået og tænkt på om jeg skulle lave et par nytårs forsætter og dele her på bloggen, men da jeg så Helena fra BrooklynBlonde havde lavet en ’20 goals for 2020′ blog post, blev jeg fristet til at gøre det samme. Jeg synes nemlig det er en fin ide at have 20 ‘mindre’ mål at gå efter i løbet af året. Jeg tænker også det bliver lidt hyggeligt at følge op på dem når vi er halvvejs med året og igen om et år. Jeg har delt mine mål op over to indlæg, så det ikke bliver alt for tekst tungt, så her er de første 10 af mine 20 mål for året:

Undgå al unødig negativitet – det er uanset om det er personer, ting, følelser, bestemte situationer etc. Jeg er fastsat på at holde mig væk fra det. Jeg synes generelt at jeg er en glad og positiv person, men i 2019 har jeg virkelig ladet mig påvirke for meget af udefrakommende faktorer. Det skal der laves om på!

Færdiggøre min MPS i Fashion Marketing – Hvis alt går vel, så er jeg færdig til september. Jeg ved at det bliver hårdt, men jeg krydser virkelig fingre for at jeg kan tikke dette mål af listen om 8 måneder.

Finde et job i NYC når jeg er færdiguddannet – Lige nu ser jeg mig selv blive i New York, efter jeg er færdig med at studere, og det ville være drømmen at finde et job her ovre inden for mode og marketing.

Finde en lejlighed/et værelse på Manhattan – Lige nu bor jeg I New Jersey i en lejlighed med 3 andre, og det er jeg virkelig glad for. Planen er helt bestemt, som minimum at blive boende til jeg er færdig med at studere, men jeg har lidt en drøm om at bo på Manhattan på et tidspunkt. Det ville være ideelt hvis jeg fandt en lille studio eller en delevenlig lejlighed inden udgangen af 2020. Det kræver dog at mål 3 er blevet indfriet.

Blive bedre til at bruge tandtråd – Hver gang jeg er til tandlægen, får jeg at vide at jeg skal huske at bruge tandtråd – gerne dagligt. Jeg ved ikke hvorfor det er så svært at gøre til en vane, men jeg vil prøve at lade 2020 være året hvor jeg omsider får det indkorporeret i mine rutiner.

Gøre noget godt for mig selv – som f.eks. at få en massage eller en ansigts behandling i en professionel salon. Rent økonomisk føler jeg ikke jeg er et sted i mit liv, hvor jeg kan retfærdiggøre at gøre disse ting til en månedlig prioritet. Det bliver nærmere en treat til mig selv når jeg har opnået noget. Jeg kan godt lide tanken om at belønne mig selv for hårdt arbejde.

Time Management – Jeg vil virkelig gerne blive bedre til at fordele min tid mellem studie, lektier, arbejde, sociale aktiviteter og mig-tid. Jeg får en hel del mere at se til i år end sidste år, og som en person som faktisk er god til at tage mig den fritid jeg har behov for, så er det vigtigt at jeg får fundet balancen til at håndtere flere arbejds timer og samtidig får ordnet alle mine andre pligter. Jeg tror at nøglen er planlægning og at skrive tingene ned!

Besøge nye steder – Hawaii står højt på listen, men jeg vil egentlig også bare gerne besøge små hyggelige steder upstate New York. Et lækkert ski sted er helt sikkert også noget jeg godt kunne tænke mig at krydse af listen – måske i Vermont eller lignende.

Løbe 10 km – Jeg har sagt før at jeg ikke er nogen stor løbehaj, men sidste år begyndte jeg at løbe oftere og også længere distancer. Fra at løbe 2-3 km kom jeg op på at løbe 9 km, så i år må målet være 10 km. Jeg har ikke bevæget mig ret meget henover juleferien, så det er vist på tide at komme tilbage i gamet!

Udforske Brooklyn mere – Jeg er på Manhattan næsten hver dag, men jeg kan nærmest ikke huske hvornår jeg sidst har været i Brooklyn. Det er egentlig lidt synd, for den bydel har virkelig også meget at byde på. Derfor har jeg gjort det til et mål at få besøgt Brooklyn noget mere i år. Så snart foråret kommer, så er jeg på vej over broen!

 

I’ve been thinking of sharing a few new years resolutions here on my blog but when I saw that Helena from BrooklynBlonde did a ’20 goals for 2020′ blog post I thought it was such a good idea that I wanted to do the same. It’ll be fun to follow up on my goals in six months and then again when the year is over. I have divided my goals in to two blog posts so that it won’t be too heavy with all the text. So here are the first 10 of my 20 goals for 2020:

Eliminate the negative elements in my life – whether it’s people, things, emotions, situations etc I am determined to stay away from it. I generally feel that I am a happy and positive person but I also know that I get affected so easily. That’s why I’m determined to mainly have people in my life who are good for me.

Finish my MPS in Fashion Marketing – If everything goes as I hope then I’ll graduate in September. I know it’s going to be a tough one but fingers crossed that I can tick off this goal in 8 months.

Find a job in NYC after I finish my degree – Right now I see myself staying in New York after I graduate so I really hope to find a fashion- and marketing related job over here.

Find an apartment/room in Manhattan – Right now I live in New Jersey together with three other people and although I have no intentions of leaving this wonderful place anytime soon, I do have a dream of living in Manhattan some day. I would love to have found a studio or a shared apartment by the end of the year. It does require that goal number three has been reached though.

Get better at flossing my teeth – this goal sounds almost silly but every time I am at the dentist she reminds me to floss my teeth daily. I don’t know why I haven’t succeeded so far but I will try to let 2020 be the year where I finally make flossing my teeth a habit.

Do something good just for me – such as getting a massage or a facial at a salon. Financially I’m not at a stage in my life where I feel can justify making those things a monthly priority. It’ll rather be a treat when I have accomplished something. I like the idea of rewarding myself for working hard.

Time Management – I really want to get better at dividing my time between school, homework, work, social activities and me time. This year will be a lot more busy than the last and as a person who is very good at taking the time off that I need, I have to make sure that I can still manage the bigger workload and get everything done. I think the key is planning and writing down!

Travel to new destinations – Hawaii is high on my list but mini-getaways to little places upstate New York is also something I want to do more of. Vermont for skiing in the winter is definitely on the list too.

Run 10 K – I’ve said before that I am not a big runner, but last year I started to run a lot more often and I also increased the distance from 2-3 km to a 9 km run. This year I have a goal of running 10 km. I’ve not done much exercise over the holidays so I better get serious now!

Explore more of Brooklyn – I am in Manhattan at least 5 days a week, but I rarely go to Brooklyn. That’s a shame because Brooklyn really has so much to offer. That’s why I have made it a goal to explore more of Brooklyn this year. When Spring hits I’ll definitely be going!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...