capsule wardrobe

Så har jeg både et nyt indlæg OG en ny video klar til jer. Jeg synes ligesom jeg må kompensere for den manglende blogging det sidste stykke tid. Jeg har haft travlt med flytning til New York, ferie og senest opstart af studie. Jeg lavede egentlig videoen nedenfor ifm. at jeg skulle flytte til New York. Jeg stod nemlig med den udfordring at jeg kun kunne tage med hvad jeg kunne have i en kuffert. Det gav anledning til at finde ud af hvad for noget tøj jeg faktisk brugte mest. I videoen fortæller jeg lidt om hvert stykke tøj, og hvorfor det er en del af min capsule wardrobe. Indlægget her vil jeg bruge til at give jer mine bedste råd til en god basis garderobe.

Hvad er en capsule wardrobe? En capsule wardrobe er egentlig det tøj du går med igen og igen, sæson efter sæson. Basis styles med et klassisk look.

Hvilke farver bør du gå efter? Du kommer langt med sorte, hvide, grå og beige nuancer i din garderobe. De passer godt sammen og er nemme at kombinere med mange forskellige farver. Hvis du er en klassisk scandi girl, så bliver det ikke nogen stor udfordring at skulle have den farvepalette i garderoben.

Gå efter styles som er klassiske og tidsløse, men gerne med en lækker detalje, som en dyb rygudskæring eller en fin struktur i stoffet.

Kvalitet over kvantitet Det kan godt betale sig at investere i sin basis garderobe. Efter som det ofte er styles med et tidsløst look, så skulle de også gerne holde mange sæsoner rent kvalitets mæssigt. Jeg foretrækker materialer som uld, læder, ruskind, silke og bomuld. Personligt har min hud svært ved at ånde gennem syntetiske materialer, men jeg har dog ikke noget imod at købe en lækker uld bluse med noget polyester i, for at få et mere holdbart og slidstærkt stykke tøj.

Her finder du de gode basic pieces Når jeg skal finde gode holdbare basic items, så er H&M og &Other Stories sikre hits hver gang! Når det kommer til H&M, synes jeg de gør det ret godt i deres halvårlige studio collections og i deres design samarbejder. Desuden har deres Modern Classic linje og deres Everyday linje altid et godt udvalg af lækre basis styles. COS har også mange fine basisvarer at vælge imellem.

Hi guys. I have created the above video showing you my personal capsule wardrobe. It contains all the pieces that I always reach for. In the video I tell a little bit about each piece and why I chose them for my capsule wardrobe. In this post I also wanted to share my tips on how to create a good solid capsule wardrobe. It really is a good way to never have a crisis when getting dressed in the morning.

What is a Capsule wardrobe? A capsule wardrobe is basically the pieces you tend to reach for again and again season after season. Basic and classic looking styles and colors.

What colors should you go for? You get a long way with black, white, grey and beige tones. They go great together and are easy to combine with other colors.

Go after pieces that are classic and timeless but with a cute detail such as a fabric with a nice structure or a top with a deep back.

Quality over quantity Invest in your capsule wardrobe: spend a little extra on good quality and long lasting material. I prefer clothing made primarily from natural fibers such as linen, wool, leather and cotton. I find it that my skin can’t breathe in synthetic materials however it’s necessary in some garments to mix the natural fibers with man made ones for a longer lasting and more durable garment.

Where to get those good pieces? I have found a lot of my best capsule pieces in &other Stories and from H&M’s studio- or designer collections and their lines H&M Everyday and H&M Modern classic. Those lines are usually a bit more than many of H&M’s other lines but still at good prices. COS also have many great basic and classic looking styles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...