Jeg har, dengang jeg boede i London været forbi Hummingbird Bakery og smage deres hypede cupcakes og deres lækre brownies med cheesecake frosting. Nu tænkte jeg det var tid til at prøve at bage vanille cupcakesne selv. Og resultatet blev da også rigtigt lækkert – specielt toppet med min yndlings vanille frosting. Nom nom. Husk i øvrigt at I kan finde mange andre opskrifter oppe i menuen under headeren.

Til 12-16 kager skal du bruge:
80 g. blødt bagemargarine
280 g. sukker
240 g. hvedemel
1 spsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
2½ dl. mælk (jeg brugte minimælk)
indholdet af en vanillestang

2 stoe æg

Varm ovnen op til 190 grader. Pisk margarinen sammen med de tørre ingredienser, med en elpisker. Det skal ligne krummer. Rør mælk, vanille og æg sammen i en anden skål og hæld langsomt i dejen, mens der piskes.

Hæld efterfølgende dejen i en metal muffinform foret med papirforme. Bag kagerne i ovneni 15-20 minutter. Lad dem køle af på en bagerist inden frosting påføres.

Original Butter frosting:
250 g. flormelis
80 g. meget blødt smør (gerne lurpak)
1 tsk. vanillesukker

1/4 dl. minimælk

Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen, med en elpisker. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Jo mere der piskes, jo lettere og luftigere bliver frostingen. Når kagerne er helt afkølede, kommes frosting i en sprøjtepose med den ønskede tylle, og påføres kagerne. Der startes udefra og bevæges i cirkulære bevægelser ind mod midten. Afslut med at pynte med frysetørrede blåbær.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...