give away

Jeg er så heldig at jeg i samarbejde med Justfab.dk, har fået lov at afholde en ret lækker give away her på bloggen. En heldig læser får nemlig muligheden for at vinde et gavekort til deres webshop. Justfab er mest kendt for at være on trend når det kommer til sko, men de har efterhånden også fået et ret godt udvalg af tøj og accessories. Jeg har selv et par støvler derfra, men har netop bestilt en lækker kjole i viskose. Gavekortet I har muligheden for at vinde, består en Justfab credit, som den heldige vinder kan handle for. En credit svarer til hvad de fleste af tingene koster inde hos Justfab.dk

Alt I skal gøre for at deltage i denne give away er:

  1. Følge byjenni.dk via. bloglovin, og give indlægget et lille hjerte der inde. Det kan I gøre her
  2. skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg har jeres kontaktoplysninger hvis I vinder
Konkurrencen løber 2 uger på frem til bloggens fødselsdag, nemlig onsdag d. 2. december.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...