Så er det blevet tid til en give away her inde igen. Måske henvender den sig mest til folk i Herning området, eller folk der har planer om at tage et smut forbi Midtjylland, men jeg er så heldig at jeg har fået æren af at udlodde 5×2 billetter til Outletmessen i MCH Messecenter Herning. Outletmessen finder sted lørdag d. 25. og søndag d. 26. april, og vinderne bestemmer selv hvilken dag de vil komme. Vælger I at kommer allerede om lørdagen, kan I dog gratis få et armbånd der også giver adgang til messen igen om søndagen, så der skulle være rig mulighed for at få shoppet igennem.

Outletmessen har modetøj til kvinder, mænd og børn, men også sportstøj, interiør og livsstils produkter, og byder på mærker som Pilgrim, Only, Storm & Marie og Vero Moda mf.

For at deltage er alt I skal gøre at

  1. ’synes godt om’ bloggens facebookside her
  2. skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg har din email, hvis du vinder
Jeg trækker hele 5 heldige vindere fredag d. 17. april, som hver kan tage en person med sig.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...