Give Away // win a bagSå er det allerede blevet tid til endnu en give away her inde på bloggen. Designers & Friends har nemlig været så søde at sponsorere en valgfri taske til en af jer heldige læsere. I kan altså frit vælge hvilken af de tre ovenviste tasker I helst vil have fingrene i.

Designers & Friends er en webshop, som sælger modetøj med op til 80% rabat. De har lækre mærker som Gestuz, Part Two, Just Female og Coster Copenhagen. Selv har jeg en gang købt en fin bluse fra Karen by Simonsen der inde – med en besparelse naturligvis 😉 I kan komme til deres webshop ved at klikke på billedet ovenfor, hvis I er bevet fristet.

Da denne give away er for mine faste læsere, er der nogle krav der skal overholdes.

For at få muligheden for at få fingrene i en af de lækre tasker skal I:

  1. Følge bloggen via Bloglovin her (hvis I ikke har en bloglovin account, kan I nemt få en her – det er super smart at have)
  2. Synes godt om ByJenni på facebook her
  3. og til sidst skrive en kommentar til dette indlæg om du vil have fat i taske nr 1, 2 eller 3
Jeg trækker en vinder søndag d. 22. december kl. 14:00 og offentliggører det på facebook derefter.

 

Glædelig 2. søndag i advent alle sammen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...