Et kig i garderoben 2

Mit yndlingsitem i garderoben, må nok være denne frakke fra H&M’s designsamarbejde med Lanvin i 2010. Jeg elsker alt ved den. Mønstret og strukturene i den er så smukke. Den er meget enkel, men alligevel kan man ikke få øjnene fra denne skønhed. Jeg boede i efteråret 2010 i London og købte den derfor derovre, og der var en del at spare i forhold til herhjemme. Jeg gav £100 for den hvilket var omkring 900 kr., mens den herhjemme kostede 1300 kr. Desværre har jeg ikke brugt den ret meget, da den er lidt fin i det. Jeg tror jeg vil love mig selv at få den brugt noget mere, når vejret en gang tillader det.

Ankelstøvler fra B&Co og Tamaris i ruskind og lange støvler fra Miss Selfridge i læder. Det er hvad jeg går i for tiden. Glæder mig til støvlerne kan skiftes ud med sandaler og lette sommersko.

Disse to kjoler må nok være mine favorit kjoler lige for tiden. Den grå i lækker kvalitet fra Designer’s remix, er så behagelig at have på – og så kan den bruges til både hverdag og festligere lejligheder. Sølvkjolen har jeg købt i Rude på Istegade. Den er en sikker vinder hvis jeg skal dresses up!

Min make up er som regel meget simpel, og ser ud som ovenfor. Jeg benytter dog mest bronzeren hvis jeg skal ud. Og så har jeg ofte en neglelak på fra yndlings-neglelak-mærket Barry M. Lige for tiden er jeg glad for farverne raspberry og ruby.

1. Lancome teint miracle foundation // 2. Ole Henriksen fresh lips læbepomade // 3. Max factor sort kohl // 4.Lancome Hypnose drama mascara black // 5. Barry M neglelak i farven raspberry // 6. Barry M neglelak i farven Ruby // 7. e.l.f. bronzer // 8. MAC blush i farven style – frost // 9. MAC blush pensel // 10. Nilens Jord powder pensel

Et typisk hverdags outfit; Jeans: Dorothy Perkins, tee: Topshop, boots: Vagabond, chunky necklace: Monki

Hvad hår og hudpleje angår har jeg selvfølgelig også nogle daglige rutiner. Nogle af mine yndlingsprodukter kan I se ovenfor.

Mit yndlings shampo og balsam er noget så simpelt (og billigt) som Pantene. Balsammen er den balsam der til dato har virket bedst for mit hår. Det er dejligt nemt at rede ud bagefter – og mit hår ugler normalt meget let. Derudover er jeg rigtig glad for Osmos berber oil til håret. Det blødgør og dufter dejligt mildt af slik. Derudover bruger jeg hver eneste dag en renseskum fra Sephora og efterfølgende min dagcreme fra Plaisir.

Et lille udvalg af mine jakker; Cool og rå læderjakke fra Versace for H&M, læder look jakke fra Zara og fin glimmer jakke fra New Yorker

Så får I bloggens andet ‘kig i garderoben’ indlæg. Denne gang med undertegnede som hovedperson. Jeg synes det var en god måde at dele lidt mere om mig selv og min stil på, end når I ‘bare’ ser mine outfits. Som I kan se, så er min stil meget basic, tilføjet nogle fine og skæve detaljer. Jeg henter som regel min inspiration gennem modeblogs og magasiner, men også fra film og tv-serier, som SATC og GG. Og så synes jeg også Instagram er en virkelig god måde at finde inspiration på, da man jo følger dem man finder inspirerende og også kan klikke sig ind på ting via hashtags. Jeg elsker at tjekke Mary-kate og Ashley Olsens outfits ud, og selv om jeg måske ikke nødvendigvis deler deres stil, så bliver jeg inspireret af deres mod og innovative tænkning.

Jeg elskler at shoppe når jeg er i Udlandet – specielt London er jeg glad for. Til sommer er det jo sådan at jeg skal til New York og Miami, og det bliver en shoppetur i stor stil. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at finde en masse inspiration i gaderne, kulturen og livet derovre.

Jeg håber I kunne lide mit garderobe-indlæg, selv om det er en smule nyt for mig at lave. Er det noget I vil se mere af evt? Jeg har da i hvert fald nogle pigers garderober i tankerne så. Hvis I har lyst til at læse mit første ‘kig i garderoben’ indlæg om min veninde Johanne og hendes stil, så kan I finde det her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...