Pernille er i t-shirt og jeans fra H&M Penille er glad for blazere og pæne jakker, til at fuldføre hendes outfits. Her har hun en brun jakke fra Vero Moda og en sart rosa blazer fra H&M hængende. Skoene fra Quicksilver giver et maskulint touch, og Pernille huggede dem da også for øjnene af sin bror inde i butikken. Til hverdag foretrækker Pernille jeans, specielt sorte, men når hun skal ud, ifører hun sig ofte en enkel og pæn kjole som den grå fra Vero Moda og den vinrøde monki kjole.

Et af hendes seneste køb, som hun har gjort sig i yndlingsbutikken Bahne, er den grå blazer fra Vila. Udover grå har Pernille også mange pudder farvede items, bl.a de to kjoler fra By Second Female og Saint Tropez.

Pernille går ikke ret meget med smykker, men holder sig til sit maskuline ur og nogle enkle ringe. Hendes sko er ofte sporty eller har et maskulint look, som hendes Converse, Quicksilver og New Balance, men jeg fandt disse fine ballerinaer fra Pieces hjemme i hendes skab. Solbrillerne fra Komono, købte Pernille i Sommers i Bahne. Jeg misunder hende dem lidt

Nogle af Pernilles seneste tilføjelser til garderoben er de to bluser fra Henholdsvis Monki og Topshop. Ret perfekte til årstiden. Outfitet med de sorte jeans fra H&M og den fine top fra Monki, er et outfit Pernille typisk ville iføre sig.Pernille har en del fine og enkle ringe fra Skagen og en enkelt fra Pieces, og som I måske kan gætte, så er hun ret glad for sølv og oxideret sølv. Ballerinaerne er fra Tomy Hilfiger, og har været fast inventar i Pernilles garderobe længe.

Så blev det langt om længe tid til et ‘Kig i garderoben’ indlæg igen. Denne gang med min veninde Pernille som hovedperson. Jeg fik lyst til at give jer et indblik i hendes garderobe, fordi hun simpelthen har så meget tøj – hun shopper jo som sagt en hel del. Hvis I har lyst til at se mere til nogle af alle hendes køb, eller bare til hændelser fra hendes hverdag, så kan i se mere på hendes Instagram.

Hvis I vil se flere indlæg med et kig i garderoben, så kan I gøre det ved at klikke jer ind på ‘Et kig i garderoben’ oppe i menuen Kategorier, under headeren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...