Så får I endelig interviewet, som jeg lavede med min veninde Johanne. Eller interview er måske så meget sagt, men et kig i hendes klædeskab får I i hvert fald her.

 

Johanne er 22 år og læser HA jur på Syddansk universitet. Hun har en vietnamesisk mor og en dansk far. Når hun ikke lige har travlt med studierne, spiller hun volley, træner og arbejder. Og så interesserer hun sig for madlavning og selvfølgelig for mode. Når Johanne skal shoppe lækre kvalitetsvarer, kan hun godt lide at kigge efter dem på bl.a. Design Forum (stort designer oulet som afholdes en eller to gange årligt). Derudover vil hun primært betegne sig selv som internet shopper.

 

På billederne er hun i habitbukser og pumps fra Zara, sweater fra United colours of Benetton, bælte fra genbrugen og perlehalskæde, brugt som armbånd, som hun har arvet fra sin svigermor.

Det bedste kup Johanne til dato har gjort sig, er denne fine pelsjakke. Den fandt hun i genbrugen til – hold nu fast – 125 kr!! Nogen gange har man altså bare lov at være heldig!

Et lille udvalg at Johannes skogarderobe;

 • tårnhøje armygrønne studded pumps fra Nelly trend,
 • beige læderpumps fra Bertie,
 • misundelsesværdige fine læder sneakers fra Ted Baker og
 • glitter-lita agtige sko fra Nelly.

Johanne har nogle “save the day” items, som hun ved at hun altid kan tage på hvis hun har tøjkrise;

Nemlige hendes beige hverdagsbukser fra Abercrombie & Fitch, hendes elskede Hunter gummistøvler med reptilmønster, som hun snart har slidt op, og så hendes Marc by Marc Jacobs tørklæde, som hun en gang fandt til Design Forum til en hundredekrone!

Johanne mener at accesories er med til lige at give det sidste touch og pifte et outfit op. Her er et udvalg af hendes accesories:

 1. Johannes to ipods, som hun godt kan lide at have siddende i buksekanten til et nedtonet outfit.
 2. Hun kan godt lide at have neglene lakerede og velholdt – det signalerer overskud. Ovenfor er to af Johannes yndligns denne sæson; en mørk metallic fra Mac og en glimmerlak fra OPI.
 3. armbånd bøbt på Mallorca
 4. træarmbånd fra Asos
 5. chunky transparent armbånd med påfugleprint
 6. sløjfering fra Tyrkiet, blomsterring fra Versace for H&M og ring med sten fra Dyrberg/Kern
 7. lange øreringe fra Dyrberg/Kern og globus ring fra Asos
 8. små marguerit øreringe fra Georg Jensen og armbånd fra Jane König
 9. halskæde fra Pilgrim
 10. Skagen armbåndsur
 11. armbånd fra Dyrberg/Kern

Et af Johannes yndlingsitems er hendes pelsvest, som hendes mor har syet. Hun bruger den rigitg meget og elsker at kombinere den med en hættetrøje og en rummelig lædertaske, når hun skal i skole.

Hun vil betegne sin stil som Ekslusiv elegance med kant, idet hun godt kan lide at dresse sig op og tilføre noget luksus til sit look. De tre ting som Johanne mener beskriver hendes stil bedst er hendes Bulgari parfume Jasmin Noir med et touch af elegance, hendes læderbælte fra Bruuns Bazar, som tilfører noget kant til outfittet og hendes paillette clutch fra Zara, som giver et eksklusivt twist til et hverdagsoutfit – og så slår den selvfølgelig aldrig fejl med røde negle!

Disse er to af Johannes favorit kjoler når hun skal ud. Den lange asymmetriske mørkeblå kjole fra Zara egner sig perfekt til finere lejligheder eller på en ferie sydpå. Den sølvgrå ‘mad men’ kjole er fra Soaked in Luxury og holder bare til hver en festlig lejlighed.

 

Til allersidst vil jeg afsløre Johannes yndlingsshoppesteder.

 1. Hun elsker zara.com, som hun personligt foretrækker frem for de fysiske zara butikker her hjemme.
 2. Derudover shopper hun på sitet byflou.dk og på deres outlet site byoutlet.dk, hvor de bl.a. fører mærker som Bruuns Bazar, Baum und Pferdgarten, DANSK og Filippa K.
 3. nelly.com er også et af Johannes foretrukne shoppingsteder
 4. Når det kommer til fysiske butikker er Magasin i Odense favoritten, men Johanne er som sagt mest en internetshopper. ♦

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...