Get them here (affiliate)

Jeg har fundet noget der nærmer sig de perfekte ankelstøvler. Jeg har før klaget over at jeg næsten ingen flade støvler havde i min sko garderobe, og købte så for kort tid siden disse flade over-knee støvler, som jeg har været utroligt glad for. Nuvel, der skal lidt mere end et enkelt par til for at have en solid sko-garderobe, og disse ankelstøvler fra Tamaris faldt jeg bare for med det samme. De kan kombineres med næsten ethvert outfit, og egner sig både til hverdag og fest. De er bare lige mig, og jeg tror jeg kommer til at bruge dem meget sammen med sorte jeans og en strik her i vinterperioden. I hvert fald så længe der ikke ligger sne.

Jeg beklager stilheden her på bloggen de sidste dage. Det er lidt usædvanligt at der går så mange dage hvor I ikke hører fra mig. Desværre har min blog været nede henover weekenden, og først i dag er den kommet op og køre igen. Jeg har nemlig nu fået rykket bloggen over på egen server. Det kommer dog ikke til at have nogen betydning for jer – alt skulle gerne være det samme.

English recap / I think I’m very close to have found the perfect pair of ankleboots. I have talked about before how I needed to add more flat boots to my shoe wardrobe. I recently added these otk boots to my collection which I’ve been very pleased with, but a pair of ankleboots has now been added as well. They go with almost any outfit and for both day and night. I think I’ll be wearing them a lot with black ripped jeans and knits so I promise that you will see them on soon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...