Ville lige vise jer mine nye støvler rigtigt. Det er dem jeg fik fra VRS. Synes de er rigtig fine til både hverdag og når man skal noget. Hælhøjden gør at de er nemme at gå i og til at holde ud at have på en hel dag. Jeg har allerede brugt dem en hel del, fordi de bare passer til de fleste outfits, så jeg er glad for at det var de støvler jeg valgte. En rigtig god efterårsstøvle. Disse er en ret budgetvenlig version, som kan købes i både Bilka og Føtex til 249 kr.

Jeg synes egentlig at jeg var ved at komme helt med igen hvad bloggen angik, men jeg må sande at november bliver en virkelig travl måned. Med arbejde, praktik, bachelor skrivning og hele to udlands rejser, bliver november en ekstrem travl måned, men forhåbentlig også begivenhedsrig. Jeg vil selvfølgelig forsøge stadig at opdatere bloggen nogenlunde regelmæssigt – jeg har blandt andet et indlæg fra pressedagene jeg skal have bikset sammen og så har jeg et par outfits liggende på computeren også. På Instagram er det dog nemmere for mig at opdatere dagligt, så der kan I følge med på mine rejser, nye køb, outfits etc. hvis I har lyst.

English recap / I thought it was about time that I showed you my new booties. These are a great pair of boots for a more budget friendly option. They will be good for a couple of seasons. I have aleady gotten a lot of wear out of them these past few weeks. Do you guys like them?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...