Jeg teasede jo lidt om i går, at jeg havde erhvervet mig nogle nye sko i sidste uge. Hele tre par blev det til. De råhvide stiletter fra Tamaris og de sorte stiletter i læder og ruskind, fra H&M’s premium quality kollektion, er begge nogle super klassiske og anvendelige par. De kan lige pifte et hverdags outfit med jeans og en t-shirt op, men kan også bruges til alle festlige lejligheder. Jeg har virkelig manglet sådan et helt klassisk par, der bare holder sæson efter sæson. Det tredje par jeg købte, var disse knælange ruskinds støvler, som jeg har fortalt jer om. De var endelig kommet, og efter at have prøvet dem, er jeg bare blevet endnu mere vild med dem. De er jo ikke alles kop te. Min veninde og min søster var ikke så begejstrede for dem, men jeg er personligt ret vild med dem. Med den rette styling selvfølgelig. Jeg tænker sammen med jeans og en strik, eller en hverdagskjole, men de er jo også super anvendelige til nogle af alle vinterens fester.

English recap / As I told yesterday I recently bought three new pairs of shoes. You can see two of the pairs above. I have for a long time been longing for a classic and feminine heeled sandal that I could wear season after season, and I think the black pair in genuine leather and suede from H&M’s premium quality collection is just perfect. The off-white pair is a little more ladylike and the heel is just a bit shorter which makes them perfect for everyday. The third pair I bought were these knee-high suede boots. Definitely not everybody’s cup of tea. My sister and my friend didn’t really like them but I personally can’t wait to wear them. Styled with jeans and a chunky knit and a jersey dress I think it would look stylish. Besides they are are the perfect add to any party outfit during the winter.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...