Jeps, that’s right! Mine første sneakers. Jovist jeg har da nogle kondisko i samlingen, men disse sko, som jeg købte for et par uger siden er mine første rigtige sneaks. Jeg har allerede da jeg købte dem, delt min materialistiske lykke på Instagram, og vist skoene in acton på Snapchat. Jeg har aldrig rigtigt været en sneaker pige, og har derfor haft svært ved at finde nogle som jeg syntes klædte mig. Disse læder sneaks i limited edition fra Lacoste, faldt jeg dog for lige med det samme, og de måtte derfor med mig hjem. Jeg synes de har et lettere feminint touch, og det er nok det der gør, at de er mere mig. Jeg er typen der normalt føler mig alt for afslappet i sneakers, men jeg må indrømme at jeg godt kan se mig selv i disse sammen med en sommerkjole eller til et par opsmøgede bukser og en feminin top. Det er ret svært præcist at fange farven på billederne, men jeg vil sige at de er en kombi af nude og svagt rosa. Jeg skal nok vise dem i et outfit snarest så I kan se dem in action.

Forresten så har både Liselotte og Karina lavet nogle fine interviews med mig, som de har postet på deres blogs for nyligt. I kan læse dem her og her, hvis I er nysgerrige på at høre hvorfor jeg startede med at blogge, hvad mine fremtidsdrømme er og hvilke blogs der er mine yndlingsblogs.

English recap / Yes, that’s right! My very first pair of sneakers. Yes I do have trainers but these shoes are my first real sneakers. I bought them a couple of weeeks ago and have already spammed you with photos and videos on Instagram and Snapchat. I have never really been a sneaker girl but I instantly fell for these limited edition leather ones from Lacoste. I guess it’s the feminine touch that really speaks to me. Do you guys like them?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...