pointy flats

1. Gianvitto Rossi   /   2. Camilla Elphick   /   3. Kate Spade   /   4. Isabel Marant   /   5. Casadei   /   6. Topshop   /   7. & other stories

Jeg ved ikke hvad det er med mig og sko for tiden. Jeg synes ikke at jeg normalt vægter sko over tøj, på det seneste har jeg både købt mig klassiske høje sandaler og over the knee støvler, og fundet ud af at jeg mangler et par hverdagsstøvler og et par spidse pumps. Og så har jeg altså haft mit øje på de flade spidse sko et stykke tid også. Jeg prøvede forleden et par i & other stories (par nr. 7) ude i Frederiksberg centret, og blev lidt forelsket i dem. Det der holdt mig tilbage, var at jeg jo lige havde købt tre andre par sko, så et fjerde par var måske at stramme den lidt. Og så kan disse bruges måske 2-3 uger endnu, inden det bliver for koldt med dem for i år. Ekspedienten i butikken fortalte mig, at det er en klassisk sko de får hvert eneste år, bare med lidt justeringer/forbedringer for hver gang, hvilket fristede mig lidt til at vente til foråret med at købe dem.

Jeg må sige at jeg også har mit øje på de gule taxa flats fra Kate Spade. Ja de er måske nok lidt skøre, men også bare så legende og uhøjtidelige. Nok klart et item man bliver træt af efter en sæson eller to, men jeg elsker ting der er lidt off the radar. Man kan have et helt basic outfit på, og blot tilsætte disse sko, og så er det pludselig fuld af liv. Jeg skal i hvert fald holde øje med dem. Måske man skulle købe dem inden næste modeuge.

English recap / I don’t know what it is with me and shoes at the moment. Normally I don’t wiegh shoes over clothes but lately I have been buying both classic heeled sandals and over the knee boots. Also I found out that I need a simple everyday-boot and a pair of pointy pumps. Lately the pointy flats has caught my eye as well. I have especially been eyeing the black ones from & other stories (pair no. 7)

I must say the yellow cab flats from Kate Spade also caught my eye. They are so fun and playful. Probably a pair I would be tired of after a season or two but I imagine they could be great wearing during fashionweek. The fact that they are flat make them very suitable for running around between shows the whole day.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...