Her kommer anden omgang billeder fra CIFF blogger Sunday, og selv om det efterhånden er et par uger siden, jeg deltog i eventet, så skal I da ikke snydes for lidt stemningsbilleder der fra. Jeg har simpelthen bare haft ret travlt med arbejde er hvor jeg er i praktik. Det hele er stadig nyt og spændende og lærerigt, og jeg er en smule bombet når jeg kommer hjem efter en lang dag.

Jeg fik både drukket smoothies og champagne, spist chokolade, kigget på smukke pelse hos Ole Yde og lækre basics hos Kjær København. Og så fik jeg kigget på flotte tasker hos Adax og Nanushka. Er helt vild med den blå med guld-detaljen fra Nanushka. Nu vil jeg hoppe i seng, så jeg er frisk til endnu en arbejdsdag i morgen inden den står på weekend. Nat nat.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are the second round of Photos from the blogger event I attended a couple of weeks ago. I really crave the gorgeous dark blue bag with the gold colored detail, from Nanushka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...