Godaften ladies. Et lille hej her fra Paris. Skulle først møde 9:30 i dag, så jeg smuttede lige ud i gaderne nær vores lejlighed og tog lidt billeder af smukke Paris, inden jeg købte en croissant og en pain au chocolat med hjem til morgenmaden. Det meste af dagen i dag har stået på arbejde i showroomet her ovre, men jeg satster lidt på at tage ud og se lidt mere af byen i morgen eller lørdag. Det kommer dog an på hvornår jeg har fri. Det afhænger nemlig af hvor mange aftaler vi har på en dag, og om der kommer nogle uventede møder etc. Jeg vil egentlig bare lige poste lidt billeder fra i tirsdags, hvor jeg havde hevet min søster med til et event.

I tirsdages var jeg til et event hos 9PR omhandlende trends, innovation og sociale medier. Vi fik tapas i form af lækre små mini madder, kage og vitamin vand, mens vi hørte foredrag om trends fra SPOTT. Desuden var Sedge Beswick fra Asos og fortælle om effekten ved brugen af sociale medier. Rigtigt hyggeligt event.

Jeg har forresten en virkelig lækker give away til jer meget snart, så stay tuned.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Tuesday I was attending an event about trends for 2016. As you can already see on the catwalk now, the clothes is going to be very colorful and playful, a bit 90’s vibes and also som boheme. Sedge Beswick from Asos was also there to tell about the effect of social media such as Facebook, Instagram, Twitter, blogs, Google+ etc. Very interesting event and very delicious food from Danish Minies and Vitamin water.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...