roll neck dresses

Adlinks:   1. here, 2. here, 3. here, 4. here 

Rullekraver er overalt lige nu, og de er jo ret perfekte her til efterår og vinter. Når de så oven i købet er kombineret med en lækker strikkjole, så nærmer det sig jo noget nær et vinter must-have. Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en kjole i min vintergarderobe. Komfortabel og fashionabel på en og samme tid. Jeg er især ret vild med nr. 1 og nr. 3.

Jeg håber I nyder jeres weekend. Jeg havde en super sjov aften i går med med søde piger. Tror jeg har danset det meste af natten. Kom i seng kl. 6 i morges og vågnede først ved 13-tiden i dag. Heldigvis har jeg stadigvæk nået en masse praktiske ting. Har både fået handlet, vasket tøj og støvsuget, så jeg med god samvittighed kunne slappe af på sofaen med Gossip Girl og nybagte chokolade scones.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

One of my favorites right now are roll neck dresses. They look so comfy and super fashionable at the same time. I think I could spend all winter in one of the above dresses. I especially like no. 1 and no. 3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...