Disse scones er så nemme at lave, og så har man stort set altid ingredienserne i køkkenskabet, som skal bruges til dem. Perfekt hvis man har lyst til noget lækkert på en regnvejrsdag, og ikke gider til at køre ud og handle og bare vil hygge hjemme.

Fremgangsmåden får I her:

Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Bland de tørre ingredienser og hak det kolde smør (bagemargarine) i. Saml dejen med mælk og tilsæt grofthakket chokolade. Form dejklatterne med en ske mod håndfladen og pres dem let flade på en bageplade med bagepapir. Sconesne må gerne se lidt rustikke ud. Bag dem i ovnen i 10-12 minutter.

Smager super lækkert med hindbærmarmelade eller bare som de er.

Jeg går og overvejer om jeg skal lave en side her på bloggen kun med opskrifter, da der jo relativt ofte sniger sig en opskrift ind mellem modeindlæggene. Tænker at det ville være lidt bedre for jer der jo rent faktisk klikker her ind for at læse modeindlæg, og dem der så er til opskrifterne, kan have dem samlet på et sted, i stedet for blandet med alle mine andre indlæg. Hvad siger I, ville I synes det var en bedre idé?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...