Nøj hvor er vejret trist i dag. Det regner jo konstance! I hvert fald her i Jylland. Derfor tænkte jeg det ville være helt perfekt med en nem opskrift på nogle lækre cupcakes, som man kan sidde indefor og hygge med sammen med en god film. Sider selv med en kop varm kakao og lidt brunkager og læser blogs. Det er så hyggeligt på sådan nogle dage.

Grundopskriften kan I finde lige her. I stedet for chokolade skildpadder, har jeg her blot brugt 3 moste bananer, lidt kakao og ca. 60 mandler delt i halve. Jeg bruger ofte den samme grundopskrift til mine cupcakes, da den er god og nem. Frostingen er også nøjagtigt den samme som sidst. Den originale butter frosting er min yndlngs, så den laver jeg rigtig tit på mine cupcakes.

I skulle tage at prøve opskriften. Det kan stadig nås inden eftermiddagskaffen 😉 Disse kager er i hverfald lækre svampede pga. bananen, og så smager de bare skønt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...