Disse lækre kager skal næsten prøves. Jeg har egentlig bare brugt min simple basis cupcake opskrift, og så tilført en ‘hemmelig’ ingrediens i form af små chokolade skildpadder. Det giver et lækkert cremet og karameliseret indre, og så er de perfekte at overraske sine gæster med. Frostingen på toppen er bare prikken over i’et. Tror aldrig jeg bliver træt af den originale butter frosting. Har brugt den utallige gange og den passer til så mange slags kager. Opskriften skal I da selvfølgelig ikke snydes for.

Til 18 stk. skal du bruge:
75 g. blødt bagemargarine
2½ dl. sukker
2 æg
2 dl. skyr
1½ tsk bagepulver
4½ dl. hvedemel
1 tsk. vanillesukker

18 mini chokolade skildpadder

Fremgangsmåde:

Ovnen tændes på 180 grader. Margarine, sukker og vanille piskes, æggene tilsættes et ad gangen. Skyren røres i. Bagepulver og mel blandes i dejen, som røres jævn. Dejen hældes i silikone forme. Hæld først en lille klat dej i hver form, og kom så en chokolade skildpadde ned i hver, og fyld derefter resten af dejen ovenpå, så skildpadderne er nogenlunde dækkede (ellers flyder de ud). Formen skal være 2/3 fyldt. Bag kagerne i ovnen i ca. 25 minutter.

 

Original Butter frosting:
250 g. flormelis
80 g. meget blødt smør (gerne lurpak)
1 tsk. vanillesukker

1/4 dl. minimælk

Pisk flormelis, vanillesukker og det bløde smør sammen, med en elpisker. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Jo mere der piskes, jo lettere og luftigere bliver frostingen. Når kagerne er helt afkølede, kommes frosting i en sprøjtepose med den ønskede tylle, og påføres kagerne. Der startes udefra og bevæges i cirkulære bevægelser ind mod midten. Afslut med at drysse med revet mørk chokolade.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...