Så er det igen blevet tid til det obligatoriske tilbagebliksindlæg. Denne gang kigger jeg tilbage på oktober et år tilbage. I oktober sidste år lavede jeg mit første ‘kig i garderoben’ indlæg, hvor I fik et lille kig ind i min veninde Johannes garderobe. Den bød bl.a. på nogle super fede sko og en pels til meget billige penge. I kan finde hele indlægget her. Og selvfølgelig er vi heller ikke gået bagningens tegn forbi – bagte nemlig lækre hindbær cupcakes. Opskriften kan I finde lige her.I oktober et år tilbage bookede jeg sammen med mine forældre og min søster en rejse til London. Desværre skal jeg ingen steder i år, da SU’en ikke lige rækker, og ja så kniber det også med at finde tid til det midt i studierne. Oreo cupcakes fik jeg også endelig prøvet. Opskriften på dem kan I finde ved at klikke her. Og så fik jeg også købt mig den lækreste og blødeste angora strik i H&M. Hele 70% angora indeholder ulddyret. Har slet ikke fået brugt den endnu dette efterår, men er så småt begyndt at hive striktrøjerne ud af skabet, så mon ikke den snart får lov at komme på. Et lille DIY projekt fik jeg også kastet mig ud i. Super nemt egentlig, men synes det er en fin detalje til håret. I kan finde min guide til det her.

Hvis I har lyst til at se mere fra oktober sidste år, kan I gøre det ved at klikke her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...