For lidt tid siden fandt jeg på at lave disse sløjfer af perler og sætte dem på hårspænder. Det er jo ikke nogen raketvidenskab, men synes dog de er super fine at have i håret. Det tilfører lidt sødme til et ellers efterårsmørkt outfit.

Alt jeg har gjort er at lave en sløjfe på en lille sekskantet perleplade, strøget den og derefter limet et spænde fast bag på den, med sekundlim. Som I kan se på billede 5, så satte jeg to hårnåle i spænd i hårspændet, da jeg skulle lime det fast, sådan så hårspændet ikke blev limet sammen – det ville jo være lidt usmart hvis man ikke kunne åbne spændet igen 😉

De fine sløjfer kan jo laves i alle mulige farver og mønstre, kun fantasien sætter grænser. Til trods for at det er mange år siden at jeg har lavet perleplader, så er det faktisk super hyggeligt at sidde og lave. Så er der jo også en fin og billig hjemmelavet julegave til veninden. Var det ikke sådan man gjorde dengang i børnehaven – lavede julegaverne selv? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...