Så får I endelig en bageopskrift igen. Det er ved at være længe siden efterhånden. Men som vejret bliver koldere, får jeg mere lyst til at bage og sidde inde og hygge med lækker kage. Så mon ikke det nok skal blive til en del bageopskrifter hen over efteråret og vinteren.

til ca. 18 stk. skal du bruge:
75 g. blødt bagemargarine
2½ dl. sukker
2 æg
2 dl. græsk yoghurt
1½ tsk. bagepulver
4½ dl. hvedemel
1 tsk. vanillesukker
hindbærsyltetøj fra bageren (det skal helst være det som bagerne bruger i deres wienerbrød. Det løber ikke så let ud, og smager lækkert efter bagning)

Ovnen tændes på 180 grader. Margarine, sukker og vanille piskes. Æggene tilsættes et ad gangen, yoghurten røres i. Bagepulver og mel blandes i dejen, som røres jævn. Dejen hældes i metalforme foret med papirforme. Fyld formene 1/3 op og læg derefter med en spiseske en klat syltetøj oveni, for til sidst at lægge en klat dej ovenpå. Bag i ovnen i ca. 25 minutter.

På kopkagerne har jeg afsluttet med at drysse med flormelis. Jeg har blot klippet en hjerteskabelon og lagt på kagen og derefter drysset flormelissen igennem en si rundt på kagerne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...