Wang x H&M

Så er det på torsdag at Wang kollektionen rammer udvalgte H&M butikker. På flere områder synes jeg hans kollektion skiller sig ud fra de andre designsamarbejder H&M har haft gennem tiden. Og alligevel er det jo bare super meget Alexander Wang! Han kører meget det sporty look, med en farvepalette bestående af sort, grå og hvid. Jeg synes ikke kollektionen har formået at slå benene væk under mig, som Lanvin kollektionen f.eks. gjorde. Alligevel er der da nogle items jeg sagtens kunne se i min garderobe. Jeg overvejer især om den sorte basic tee og neopren blusen skal ryge i kurven på torsdag. Items’ne er meget basis-like og med enkle snit, og må sige jeg egentlig havde håbet på noget lidt mere ekstravagant. Jeg elsker når design kollektionerne rammer H&M, for så er der normalt mulighed for at få fingrene i en smuk farverig sag af en kjole. Sådan en lidt unik en af slagsen – det kan i hvert fald føles sådan. En man vil have på til en særlig lejlighed. Men sådan et stykke tøj var der bare ikke imellem denne gang. Det er jo meget Wang-ish alt tøjet – heldigvis! Men jeg mangler lidt den der særlige ting i kollektionen.

Hvad siger I til den? Skal I have fingrene i noget af det?

Husk at I stadig kan nå at deltage i bloggens give away lige her

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

As you probably know the Alexander Wang collection will hit selected H&M stores on Thursday. I have found a few items from the collection that I wouldn’t mind hanging in my closet. I’m really considering to put the black basic tee and the neoprene blouse in my shopping basket. Are you guys on the hunt for any of the styles?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...