On the hunt for yellow

Som jeg har nævnt før her inde på bloggen, så er jeg blevet ret hooked på at få mig en gul strik til efteråret. Denne senneps gule  sag med elbow patches synes jeg er et ret godt bud. Jeg overvejer virkelig om jeg skal klikke den hjem, men tænker at jeg bør vente til efter Paris. Man skulle jo næsten være et skarn ikke at shoppe lidt i Paris. Min store frygt, siden det er en arbejds relateret tur, er dog at jeg ikke når ud inden butikkerne lukker haha. Tænk hvis jeg kommer hjem og er nødt til at sige jeg har været i Paris uden at købe noget som helst. læs: [Skrækscenariet!] Hvis jeg når ud i butikkernes åbningstid skal jeg i hvert fald kigge efter en lignende strik og et par knælange støvler. Strikken ovenfor kan findes her (adlink)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have earlier mentioned that I had a thing for yellow knitted jumpers this fall. This one in mustard from Asos, is on my list. I think I’ll wait to after Paris though. Who knows if I’ll find another yellow jumper there 😛 You can find the one from Asos here (adlink)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...