Outfit details:   Tee / Michael Kors also with roundneck here, leather look joggers / H&M similar here, heels / H&M similar here on sale!, lipstick / MAC All fired up

Jeg beklager den lidt ringe kvalitet af billedene, men de blev taget forleden aften – de første indendørs i lang tid. Desværre varer det nok ikke længe før mange outfitbilleder må tages indenfor, fordi det enten er for koldt eller for mørkt udenfor, når man kommer hjem fra arbejde. Øv! Bukserne i læder look er et par uger gamle, og de er ret behagelige at have på. Jeg er fan! Jeg har holdt mit outfit ret basic, men lige toppet det af med røde læber og et par hæle, som kontrast til de meget casual bukser. Skoene har heldigvis en super god højde, så jeg kan have dem på en hel dag på arbejde.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sorry for the poor quality in the photos but they were taken inside during evening hours. That’s the thing when we reach the fall months – it’s hard to get good light shots when you come home from work late. By the way I’m wearing my new leather look joggers – they are so comfy! I kept the outfit very basic and made it feminine with heels and red lips. Fortunately these heels have a very good height so I can wear them to work. I’m a fan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...