I onsdags var jeg til et lingerie event i Bellacentret. Der blev serveret lækker morgenmad, mens vi blev introduceret for en masse smukt og virkelig lækkert undertøj. Imens vi mingelerede rundt mellem de forskellige lingerie- og loungewear brands, var der også tid til at få lagt en manicure og blive forkælet lidt. Lidt lækre goodiebags røg der også med hjem, bl.a. indeholdende dette fine sæt undertøj.

Jeg nåede slet ikke at få taget outfit billeder, da jeg efter besøget hos Ciff showrooms, skulle direkte på arbejde. Jeg er lige startet i praktik i tirsdags, og jeg er lidt bombet når jeg kommer hjem om aftenen. Jeg har fri kl. 17 hver dag, så når man først er hjemme når det er mørkt, så er energien ikke helt så høj som den kunne have været. Det er også derfor jeg ikke har fået blogget de sidste dage – det er simpelthen andre ting der er blevet prioriteret. Jeg skal også have træning til at passe ind i skemaet. Det er jeg simpelthen nødt til at få holdt lidt ved lige, for at få noget mere energi her i vinterperioden.

I mellemtiden er min giveaway om et gavekort til Just Fab også sluttet, og det er blevet tid til at trække en vinder. Den heldige blev Josephine Helbrandt. Stort tillykke og god shoppelyst. Jeg sender dig en mail snarest 🙂

English recap / Earlier this week I attended a lingerie event along with some other sweet bloggers and press. We had a delicious breakfast before entering the showrooms where we were introduced to all the lingerie brands. We also had the chance to get a manicure and some goodies. In one of my goodie bags was this gorgeous lace underwear.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...