Top / VRS, jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren (similar), espadrilles / VRS, headband / Asos (similar), sunnies / Forever21

Jeg synes efterhånden at jeg altid starter mine indlæg med ’så giver jeg endelig lyd fra mig igen’. Ikke just et en sætning jeg ønsker som min signatur sætning, og det er nok på tide at jeg gør noget ved det. Det sidste stykke tid har der været lidt langt mellem indlæggene, og det er absolut ikke fordi jeg er træt af at blogge, og ej heller fordi jeg ikke har noget at blogge om. Jeg har simpelthen bare travlt, og hvis der er noget jeg ikke er god til, så er det at koordinere min tid. [note to self: gør noget ved det, nu!]. Jeg afslutter min praktik lige om lidt, og skal lige op til en eksamen, og så er det tilbage på skolebænken igen. Det betyder at jeg kommer til at få meget tidligere fri, men til gengæld har jeg nu to jobs, bloggen og selvfølgelig mit liv, som jeg alle skal finde ud af at jonglere rundt med. Jeg har tabt et par bolde undervejs, men jeg er så småt ved at være bedre til at holde dem alle i luften og gribe dem igen.

Jeg ville egentlig vise jer mine espadrilles og min nye blondetop, som er nogle af de ting jeg fik lov at vælge hos VRS. Jeg tror at næsten samtlige bloggere som deltog i VRS-eventet, valgte lige disse to ting her. De blev bare blogger favoritter med det samme. Toppen har jeg også glædet mig seriøst til skulle komme med posten, og den er allerede blevet en yndling i garderoben. Har brugt den til hverdag med jeans som vist ovenfor, til et forretningsmøde med pænere sorte bukser og i byen med læderbukser. Jeg har også planer om at sætte den sammen med mine korte denim dungarees for et sommerligt look. Måske til min fødselsdag snart. Og så skal jeg selvfølgelig også have den på sammen med den matchende nederdel jeg fik til.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...