I sidste weekend var jeg som sagt til Olympus event på det smukke gamle Hotel Royal i Århus. Vi fik da vi ankom, udleveret et Olympus Pen EPL7, med det formål at tage en masse gode billeder rundt omkring på hotellet. Først fik vi en kort introduktion til kameraet, som iøvrigt har mange lækre features, plus en ret fin fortælling om hotellets historie. Dernæst stod den på lækker brunch, som selvfølgelig skulle foreviges inden indtagelse. Efterfølgende gik vi rundt på hotellet og forsøgte at fange de smukke detaljer. Der var nemlig et kamera på højkant til bedste billede. Desværre vandt jeg ikke, men det gjorde min dygtige veninde med dette billede. Jeg er kun lidt misundelig haha. Jeg må sige at jeg virkelig var imponeret over kameraet. Det har en ret cool selfie funktion, hvor man kan køre en skærm ned, så man kan se sig selv når man filmer eller tager et billede. Smart! Jeg var faktisk ret overrasket over den lækre kvalitet billederne var i. Og så er kameraet bare virkelig pænt og kompakt. Det er vist med god grund at det bliver kaldt for blogger kameraet. Det lyder næsten som en hel reklame haha, men må indrømme at jeg virkelig er begejstret for det, også erdet jo ingen sag at komme med pæne floskler. Desuden har Olympus en app, som hedder OLYMPUS image share. Med den kan du via bluetooth fra kameraet, nemt overføre dine billeder til telefonen, og vupti du har super lækre billeder til Instagram, Snapchat etc.

Katrine og jeg udnyttede dagen i Århus og tog en tur i Ikea og på blomsterudsalg inden vi drog tilbage mod Vejle. Jeg havde ikke set hende i næsten en halvt år, så vi havde en masse at catche op på. Derfor tilbragte jeg selvfølgelig også hele weekenden i hendes selskab.

English recap / Last weekend I went to an Olympus event at the old beautiful Hotel Royal in the city of Aarhus. While having a delicious brunch and listening to the story about the hotel we got the chance to take some photos around the hotel with the Olympus Pen EPL7. I can really understand why this camera has gotten the reputation of being a blogger’s best friend. It looks good, takes great photos and fits smoothly in to a small handbag. What’s not to like?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...