Jeg deler jo tit mine fashion cravings og favoritter med jer, men nu tænkte at det var tid til at dele nogle af mine beauty favoritter her inde. Beauty og fashion hænger jo ligesom ret uløseligt sammen. Som jeg allerede har nævnt nogle gange før her inde på bloggen, så er jeg virkelig virkelig glad for Osmos berber oil. Den er bare en life safer når det kommer til mit hår. Jeg har et hår der filtrer let, men so far er olien fra Osmo den eneste, som har kunnet gøre mit hår medgørligt. Desuden dufter den sødt og mildt af slik. Jeg bruger det hver eneste gang jeg har vasket hår, men en ting jeg virkelig kan anbefale jer at gøre, er at komme olien i håret, som en maske og sætte det op i en knold, inden du går i seng om aftenen. Skyl det ud næste morgen i badet, og jeg lover jer for at håret er helt blødt og glansfuldt bagefter. Den gør ikke håret fedtet men mætter det i stedet. Når du har kommet en maske i håret er dit hår virkelig blødt i flere dage efter. I kan finde olien lige her (endda på tilbud) hvis I skulle være interesserede.

En ting jeg bruger hver eneste dag, flere gange om dagen, har med mig over alt og simpelthen ikke kan undvære, er min læbepomade. Det er simpelthen så vigtigt at pleje sine læber, specielt nuher hvor vejret bliver betydeligt koldere. Og så ved vi vist alle at sprunkne og tørre læber bare ikke lige appealer til nogen. Jeg bruger min læbepomade fra eos dagligt – den fugter dejligt og giver ikke de der hvide rander på læberne, som nogle læbepomader har tendens til at gøre. Lige nu bruger jeg den med hindbær, som er dejlig frisk og sød i det, men jeg kunne godt tænke mig at prøve denne med sweet mint. Er der nogle af jer der har prøvet den? I kan finde den her.

Sidst men ikke mindst, vil jeg slå et slag for airstyleren, som enhver pige med bare lidt længde i lokkerne bør eje. Den gør det simpelthen så nemt at style håret på kort tid. Den fungerer lidt som hvis du styler dit hår med en rundbørste og en hårtørrer – her har du bare det hele samlet i ét. Børsten er en varmeluftsbørste, hvor spolen kan rulle med rundt og lave flotte krøller, hvis man ønsker det. Jeg har ofte brugt min søsters airstyler til at lave et naturligt flot fald i mit hår, da det er ret fladt i det. Typisk skandinavisk. Men efter jeg er flyttet har jeg ikke nogen airstyler at style mit hår med mere. Måske jeg skulle se at få købt min egen. Lige nu koster den kun 219 kr. inde på cocopanda.dk

Alle mine tre favorit produkter er at finde inde på Cocopandas hjemmeside, som iøvrigt virkelig ofte kører med kampagner og tilbud på deres varer, der i forvejen sælges til under de vejledende priser i Danmark. Dejligt at jeg kan finde alle mine yndlingsprodukter samlet på ét sted!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...