Som jeg nævnte den anden dag, så har jeg fået lavet lidt nyt ved mit hår. Jeg havde, som I måske nok ved, længe overvejet at blive blond. På vores ferie til Miami snakkede min søster om at hendes pandehår var blevet lidt langt, og ville derfor gerne have det klippet. Jeg tænkte at det var en oplagt mulighed for mig at kaste mig ud i at få farvet mit hår. Tilfældigt en dag gik vi forbi en beauty skole, som tilbød klipning, farvning, manicure, massage etc. til billige penge. Selvfølgelig forudsat at det var elever under uddannelse, som ydede servicen. Vi gik ind på skolen for at forhøre os om priser, og fik hver en brochure af receptionisten.

Skolen var rigtigt flot og professionelt indrettet med ordentlige borde, spejle og stole til formålet. Eleverne skulle selv have materialer med, såsom sakse, hårbørster, klemmer etc. og deres arbejde var fuldstændig ulønnet. Det var bare en del af uddannelsen. Det var ikke muligt at bestille tid til klipning og farvning, da skolen bare have en drop-in service. Så vi tog der ind om formiddagen næste dag og satte os til at vente på vi kunne komme til. Der gik i hvert fald halvanden time før vi kom til, så man skal have en del tålmodighed og tid, men vi gik os bare en tur i det lækre vejr imens. Eleverne er ret længe om at klippe ens hår, og får løbende hjælp og vejledning fra deres lærer.

Det som er blevet gjort ved mit hår er bare at det har fået en omgang fuld highlighting og nogle lowlights. Det har altså fået en masse mellemtynde striber, som tillader min naturlige hårfarve at titte ud imellem dem. På den måde går jeg ikke direkte fra at have brunt hår, til at være total blondine. Det kan jeg super godt lide ved det. Dog måtte de komme highlights i to gange, da jeg ikke synes det var nok den første gang, så det tog rimelig lang tid.

Servicen er rigtig god der inde. De gør jobbet til man er tilfreds, og læreren går meget op i at de gør tingene korrekt, hvilket er en stor tryghed for kunderne. Til de af jer, som måske får lyst til at få ordnet jeres hår på sådan en skole, hvis I skal til Florida, så kan jeg sige at jeg er rigtigt tilfreds med resultatet og især priserne, og jeg vil helt klart anbefale at benytte beautyskolerne i stedet for mange af de snuskede saloner man kan finde derovre. Vil dog lige sige at man skulle skrive under på at man ikke ville sagsøge dem, hvis de lavede noget forkert eller at ens hår faldt af pga. af blegning haha. Det lyder så dramatisk, men det er nok sådan det er i USA. Skolerne hedder Beauty schools of America. I kan finde deres hjemmeside her, hvis I er interesserede i at vide mere, eller finde locations.

Jeg er i hvert fald rigtigt glad for mit hår. Det har fået en meget naturlig overgang, og hvem ved, måske finder jeg på at få endnu flere highlights i på et tidspunkt. Det lyse hår tiltaler mig i hvert fald 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...