Jeg modtog for noget tid siden disse produkter fra Davines, og som I ved så vil man som regel helst fortælle om de ting man bare virkelig godt kan lide, og det er også tilfældet her. Det er altid rart når man kan anbefale noget. Havde jeg købt nogle produkter, jeg bare synes var middelmådige, havde de måske ikke fået en plads på bloggen. Jeg har indtil nu prøvet shampoen og balsamen et par gange, og hårolien flere gange, og jeg må indrømme at jeg er blevet meget meget glad for olien. Jeg har om nogen et ret filtret hår, og med denne olie kan jeg bare redde mit hår ud med lethed efter jeg har været i bad. Jeg har ellers mange gange talt varmt om min Osmo olie, som også gør mit hår nemt at redde ud, men nu skal denne fra Davines lige prøves over en længere periode, så jeg kan se effekten af det. Min søster har da allerede nævnt at mit hår så ret glansfuldt ud. Skyldes det mon min nye olie? 😛 Hver gang jeg har taget olien i håret, så dufter det som om jeg har været til frisøren. Mmmh. Hvad har I af erfaringer med Davines?

English recap / I have tryed out some of these products from Davines and have really come to like the hair oil. My hair simply loves it! The oil makes my hair so easy to brush and I have even gotten comments about my hair looking more shiny. I have always loved my oil from Osmo but my plan is to try this one from Davines out for a longer period of time to really see the effect. Do you have any experience with the products from Davines?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...