Nu er sommeren jo endelig ved at være på vej, og derfor skal vi også huske at tilføre vores hår og krop ekstra pleje. Sol og vand er noget der tærer meget på både håret og på ens hud, og derfor benytter jeg ofte olier til at tilføre fugt og næring til både håret og kroppen. Jeg er så heldig at jeg har fået lov at vælge to produkter fra Bodynordic.dk så jeg kunne afprøve dem. Bodynordic er dansk udviklet hud- og kropspleje produkter til hele familien.

Jeg har valgt at afprøve en krops- og hårolie med sød appelsin og honning. Der står på den at den kan anvendes til alt fra hårolie, ansigtsserum, kropsolie, neglebåndsolie, fodbad, barbering, stylingprodukt og i badekarret osv. Jeg har prøvet den i håret og på kroppen. Appelsinduften er meget gennemtrængende, men fortager sig dog i løbet af et par minutter. Denne olie kan dog også fåsuden parfume. I kan finde den og flere hårprodukter på Bodynordics webshop. Til håret skal kun bruges meget lidt olie for at give fugt og næring til spidserne, ellers bliver håret nemlig let fedtet. Til gengæld er den dejlig blødgørende og fugtgivende på kroppen, og så er den økologisk og parabenefri..

Shimmer olien er jeg ret begejstret for! Den dufter virkelig godt og tilfører et let gyldent skær, som mildt glintrer på kroppen – specielt når det fanges af sollyset. Tror jeg kommer til at smøre mine ben ind i denne lækre olie en hel del til sommer.

Har I prøvet nogle af Body Nordics produkter?

Indlægget er sponsoreret

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...