God eftermiddag piger. Jeg ville egentlig have blogget noget tidligere i dag, da jeg ingen planer havde, men jeg har været en lille smule kvæstet oven på gårsdagen bytur. Jeg gik i seng lidt i 5 i morges og vågnede allerede kvart over 10 og ikke kunne sove mere, så det er egentlig ikke fordi jeg bare har sovet dagen væk, men havde simpelthen lige brug for at cykle mig en god tur og få noget frisk luft og så hjem på sofaen og slappe af med en film. Vi var nogle piger som grillede og hyggede i går, og det endte ud med en lige så sjov bytur. Nå men jeg ville egentlig bare lige komme med mit eget personlige tip til at få sexy beach hair.

Jeg har brugt min spray et par gange nu, og for at opnå det helt rette beach look med let bølget hår, så tørrer jeg mit hår godt med et håndklæde efter bad, og sprayer så saltvandsspray i totter af mit hår. Derefter sætter jeg mit hår op en lidt løs knold, og lader den sidde et par timer. Når jeg tager hårelastikken ud, har jeg fine naturlige bølger i mit hår. Super nemt! Og så dufter det bare skønt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...