Lidt forsinket kommer her mine november planer. November er i år en travl måned for mig, som både inkluderer BA-skrivning, praktik, en julefrokost og to rejser foruden at passe mine to jobs og bloggen her. Det er også grunden til at jeg først kommer med dette indlæg nu. Jeg har simpelthen ikke nået det.

eCCO Chelsea boots

Jeg har længe manglet et par gode flade efterårs støvler, så jeg er glad for at have tilføjet disse Chelsea boots i det lækreste læder til samlingen. Jeg er så småt ved at gå dem til, så jeg forhåbentlig kan have dem på på næste lørdag når jeg rejser til Marokko sammen med en masse andre bloggere. Flade støvler er essentielle til et rejseoutfit, hvor du er går rundt i lufthavne og sidder længe på et fly.

H&M Merino turtleneck sweater

Jeg er en frossenpind uden lige, så jeg har en del striktrøjer i samlingen, men denne lækre og bløde en af slagsen måtte gerne flytte hjem til mig i denne måned.

ysl suede chain bag

Jeg har kigget med store øjne efter denne skønhed i noget tid nu, og selvom jeg desværre ikke tror at november bliver måneden hvor jeg smider tre måneders husleje efter den, så bliver det måneden hvor jeg drømmer videre om den (og måske sparer lidt op til den)

Power owl

Som jeg har nævnt tidligere så skal jeg til hele to udenlands destinationer denne måned, og når man er på farten, er en powerbank næsten uundværlig. Jeg er i hvert fald SÅ glad for min! Jeg havde en Power owl fra Greylime i forvejen, men er glad for at have fået endnu en, som kan huse 3 opladninger. Er den ikke cute? (hvis man må bruge det ord.?). Udseende og funktionalitet gør den i mine øjne, til en modebloggers bedste ven. I kan finde den her.

smuk oil serum

Jeg har hørt godt om denne olie serum, som skulle være både forebyggende mod alderstegn, og noget af en vitamin booster for huden. Jeg glæder mig til tage den i brug, og tror at denne tid på året er et perfekt tidspunkt at starte på

Hunkemöller sports bra

I husker måske at jeg tidligere har nævnt hvor vigtigt det er at have den rigtige sports-bh. Jeg vil rigtig gerne til at træne lidt mere igen (hvorfor vente til efter nytår?), og her i november er det gået rigtig fint med både svømning, badminton, thai-bo og løbebånds- og styrketræning i fitness centret. Det bliver svært at holde det helt strict, da jeg på mandag rejser til Düsseldorf og i slutningen af ugen til Marokko, men jeg tager selvfølgelig træningstøjet med, og forsøger at holde mig lidt aktiv.

netflix show: Grand hotel

Dem som kender mig godt, ved at jeg sjældent bliver helt grebet af en ny serie, og da slet ikke hvis den ikke foregår i New York og handler om mode, men denne serie, har holdt mig tryllebundet i denne måned. Det er tilmed en spansk serie. Min veninde fik mig overtalt til at se et par afsnit, og efter det var jeg fanget. Jeg vendte mig ret hurtigt til at de talte spansk (bare rolig, det er ikke en dårlig sæbeopera). I korte træk handler serien om en ung fyr, som opsøger det luksus hotel, hans søster på mystisk vis er forsvundet fra som stuepige. Han vil opklare hendes forsvinden og lader sig derfor hyre som tjener på hotellet. Serien foregår i starten af 1900-tallet, og undervejs finder hovedpersonen frem til en masse mystiske ting om hotellets ejere og sin søsters forsvinden. Han forelsker sig samtidig en hotelejerens datter. Jeg er næsten færdig med at se første sæson, og er spændt på om 2. og 3. sæson er lige så fangende. Nogle af jer der har set serien?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...