Yndlings neglelakken

Vil lige tippe jer om denne neglelak fra det nye danske make-up mærke BySwiercz. Jeg havde den på første gang for godt en uge siden, bla. her, og fik da også flere komplimenter med på min vej for den lækre røde dækkende farve. En bright red eller bare postkasserød neglelak er sådan en neglelak enhver pige nærmest bør eje i sin samling, og jeg vil også vove den påstand at stort set alle piger med bare en lille smule interesse i beauty produkter, har en sådan farve neglelak i sin samling. Denne koster 110 kr. og kan findes her. Lige nu har jeg dog ogå mit øje på denne nude lak. Jeg er ret glad for det naturlige og klassiske look den har, det er med til at signalere pæne velplejede negle, og så går den nude farve til alle outfits.

Den brede flade pensel som BySwiercz’ lakker har, gør at lakkerne er super nemme at lægge. Det tager virkelig ingen tid, og med en gang beskyttende topcoat ovenpå, holder lakken rigtigt fint. Kender I mærket?By Swiercz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...