coat / Lanvin <3 H&M, belt / Asos, jeans / BDG via. Urban Outfitters, booties / H&M, nails / By Swiercz

Jeg havde forleden dag, for første gang i år ladet vinterjakken ligge derhjemme, og iført mig min yndlings frakke. Den er i lidt tyndere stof, som passede ret godt til dagen, som virkede helt forårsagtig. Solen skinnede ret kraftigt, derfor havde jeg også virkelig svært ved ikke at knibe øjnene sammen, mens disse billeder blev taget. Jeg lukkede seriøst det ene øje på næsten alle billeder, så det var virkelig svært at finde nogle billeder der bare var nogenlunde. Jeg lignede næsten en pirat der manglede klappen haha.

Husk forresten at det i morgen er sidste chance for at nå at deltage i bloggens facebook konkurrence om ur og armbånd fra O’clock. I kan deltage her.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

For the first time this year I put on my spring coat. The day was so sunny so it was warm enough with just this coat. Can’t wait till I can put my winter coats away for good. This coat is my all time favorite coat. I simply love the textures in it


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...