Nu er dette jo ikke just en beauty blog, men jeg vil alligevel lige nævne denne selv bruner her inde. De fleste af jer kender sikkert til Sunspas tan-in-a-can sprays. Jeg har selv fået øjnene op for den fordi min søster efterhånden har brugt den i et par år, og er rigtigt glad for den. Den er kun beregnet til ansigtet og giver en flot naturlig glød. Det naturlige er meget vigtigt for mig – det må gerne se så ægte ud som muligt. Og hvem gider egentlig også være orange i hovedet? Det er nemlig det problem jeg synes man rigtigt ofte kan komme ud for med selvbrunere, men denne er lige i øjet. Jeg bruger mest min i de koldere perioder. Her om sommeren lader jeg min hud få den naturlige glød fra solen selv. Så hvis I er på jagt efter en selvbruner, så vil jeg varmt anbefale Sunspa. Dog foretrækker jeg udelukkende den med det brune låg. Den med orange låg, giver f.eks. ikke en særlig naturlig glød. Sprayen kan købes i Matas og på diverse beauty webshops.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I just wanted to recommend my favorite self-tanning spray from Sunspa. I often use it in my face for some natural glow. Although  I don’t use it very much throughout summer. I can only say:Try it!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...