Rituals eyeshadow palette Rituals eyeshadow palette

God weekend til jer. Min bliver foreløbigt brugt på familie hygge og lidt arbejde. Jeg håber på at få ordnet en masse praktisk i morgen, så jeg kan få krydset nogle ting af min, efterhånden lange to-do liste. Jeg ville egentlig vise jer min nye øjenskygge palette fra Rituals, som jeg synes er virkelig fin. Der plejer at komme et beauty indlæg på bloggen i ny og næ, men de af jer der følger med fast på bloggen, ved også at det ikke er det der fylder mest. Her i 2018 har jeg dog tænkt at beauty skal fylde lidt mere, men det kommer jeg nærmere ind på i næste uge, når jeg deler mine nytårsforsætter for bloggen

Paletten her valgte jeg fordi jeg syntes den var så fin (og ret billedværdig). Farverne er lige mig. Elsker de brunlige nuancer med lidt glimmer i, og de sølv og guld øjenskygger er virkelig fine til at lægge i øjenkrogen eller ved brynene. Farverne virker dog ikke særligt pigmenterede, så de er ikke så gennemtrængende. Jeg bruger egentlig sjældent øjenskygge, men jeg glæder mig til at prøve at lege lidt mere med de forskellige farver.

English / Hope you are all having a good weekend out there. I’m spending mine with my family and some work. I hope to get a lot of stuff done tomorrow so that I can check it off my to-do list before a new week starts. I actually just wanted to show you my new eyeshadow palette from Rituals. I don’t usually have a lot of beauty related posts on my blog but that’s gonna change a bit in 2018. I’m gonna get much more in to that in my next blog post about my New Years resolutions for the blog.

I chose this palette because it just caught my eye immediately. As a blogger I really like when things are aesthetic so I couldn’t not put this palette on the blog. I love the gold and silver colors and the brown shades. You can even use it for your brows. The eyeshadows are not very pigmented so it looks very discreet on your eyelids. I actually rarely use eyeshadows but I look forward to try these ones out a bit more

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...