Envii CrushJeg er på det seneste blevet ret vild med mærket Envii. I weekenden da jeg shoppede lidt i Odense spottede jeg flere lækre varer fra mærket. Bl.a. den orange dip dye angora strik, den mørkeblå sweat og den løse pailletkjole fra Enviis samarbejde med bloggeren bag Trines Wardrobe.

Den grå nederdel er jeg virkelig vild med, da jeg synes det er så smukt med drapering, og samtidig så er den super afslappet med bindesnoren i taljen. Virkelig fed kontrast! Bukserne i samme stil måtte nu også ret gerne bo hos mig. De er ikke alt for jogging agtige, så de villle gå med et par ankelstøvler med hæl, en blondebody og en blazer, for et tilpas afslappet men pænt look.

Hvordan har I det med Envii? I kan finde mange flere af deres varer her.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...