Kan du gætte hvem jeg er?

Skal I til nogen fastelavnsfester i år? Eller måske en tema fest? Elsker tema fester, synes det er så sjovt det der med at klæde sig ud og være en anden for en aften. Har bl.a været til 80’er fest, halloween party, Hawaii fest og hollywood fest. Men til sådanne fester er de rette kostumer jo det altafgørende for om du ligner den du gerne vil klædes ud som. Inde på gag.dk kan du finde et stort udvalg af parrykker, masker, hatte, slips, skæg og meget mere til enhver festlig anledning. De har også hele kostumer hvis du f.eks vil være Cartman fra South Park, nonne eller en sexet soldier woman. Selv er jeg ret vild med deres 20’er kostumer med frynsekjoler, cigaretrør og lange handsker. Kunne være fedt at komme til en 1920’er fest – sofistikerede kvinder med fjer på hovedet og mændene som gangstere med jakkesæt, hat og cigar i munden.

Men noget jeg virkelig drømmer om at komme med til er et maskebal. Synes der er noget spændende over at kunne skjule lidt af sit ansigt og virke mystisk, og samtidig kunne klæde sig i en smuk kjole. Og så er der jo selvfølgelig et eller andet eventyrligt over det…

På Gags hjemmeside er der en masse fine masker at vælge imellem, og i øvrigt også en masse andre accessories til din udklædning. Men de har også sidste skoledag kostumer. Bla. Adam og Eva, en fænselsfange, en pruttepude eller en banan.

Hvilket kostume ville I hoppe i til næste tema fest?

Sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...