For snart et par uger siden, var jeg hjemme hos min veninde Johanne for at lave et lille interview med hende, til bloggen. Jeg havde nemlig spurgt hende om hun havde lyst til at vise sit klædeskab frem og dele nogle af sine lækre køb med jer. Jeg elsker altid selv de artikler i modemagasinerne hvor man får et kig ind i en modebevidst persons garderobe.

Hvorfor mine tanker faldt på Johanne, er pga. hendes selvsikkerhed og den måde hun tør udforske moden på. Hun er ikke bange for at prøve nye trends af, men samtidig har hun fundet sin stil, som hun beskriver med de tre e’er; eksklusiv, elegant og edgy. Jeg beundrer meget hendes måde at bære tøjet på – hun er den pige der kan hoppe i et par vovede tårnhøje hæle og stadig være fuldstændig nede på jorden.

‘Artiklen’ med Johanne får I en af dagene. Her er blot et lille preview på hvad I har vente. Og I kan godt glæde jer til at få et kig ind i hendes klædeskab – foruden god stil indeholder det også en masse gode kup, lækre accesories og shopping anbefalinger…

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...