De sunde pandekager må være noget af den mest ombloggede spise for tiden. Der er næsten ikke den modeblogger jeg ikke har set komme med sit bud på de sunde pandekager. Jeg har da også selv postet en opskrift på sunde pandekager tidligere. De er super nemme at lave, og så mætter de godt, så jeg forstår jo godt de er så populære. Jeg er næsten blevet afhængig af at spise dem til morgenmad inden træning, men de egner sig også ganske fortrinligt til en snack i løbet af eftermiddagen.

Til to pandekager skal du blot bruge et æg, som røres sammen med en passende mængde havregryn med en gaffel. Pandekagedejen kommes på en pandekagepande (evt. med en lille smule olie), og steges ved middel varme et par minutter på hver side. Imens de steges, koges vand i en elkedel, som hældes over de frosne hindbær i en skål. Der hakkes en smule mørk chokolade (min 70%) og 4 mandler. Vandet hældes fra hinbærene, som blandes med vanille fra en halv vanillestang eller nogle dråber stevia.

Pandekagerne anrettes på tallerkenen med enten skyr eller græsk yoghurt, hindbærsnask samt de hakkede nødder og chokolade.

Lad mig gerne vide hvordan de bliver hvis I prøver dem, og kom også gerne med jeres version af de sunde pandekager. Det er altid rart med lidt variation jo 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...